Dalkeith Residence: From 1980 to 2015

From the architects: “Through various alterations and additions, this 1980s residence promises to announce itself and enhance the streetscape.

As per the clients request, many elements of the existing house were maintained and enhanced. Upon arrival, you notice the house’s original curve is clad in beautifully with Blackbutt timber boards.

The main living area boasts a double-height space, creating an airy and luxurious atmosphere.

By reconfiguring the site, we sought to create an efficient, modern family-home. The placement of the living and dining areas allows them views over the backyard and pool area.

Featuring one of the most generous pool and cabana areas we’ve ever conceived, this residence is sure to impress.”

Photography: Joel Barbitta

See more in the full Collection