Scuttle Hole 01

Architects statement – LABhaus

Set at the edge of a gentle mid-island ridge, this sprawling estate offers both an intimate courtyard with a salt-water infinity pool and pastoral views of open farmland through a thoughtfully constructed forest view corridor.


The home offers seven bedroom suites and nine baths, as well as innovative indoor-outdoor living areas which flow seamlessly onto the loggia and courtyard beyond thanks to structure-free, multi-panel pocket doors.

Featuring grand living spaces, the home is designed to allow for seamless service integration, with service spaces and circulation hidden neatly away so that the home never feels over-sized.

The material pallet mixes natural, effortlessly modern finishes with classic touches, such as the arching rift-sawn oak central stair, and custom-cut fossilised wood tile.

See more in the full Collection