Want to know more?

Contact us

Located on a steep slope in Beverly Hills, California, is this newly-built home designed by SPACE International.

advertisment

Located on a steep slope in Beverly Hills, The Phineas Residence was designed by award winning architectural firm SPACE International and design team Ground Up LA. Experience the ultimate modern luxury which combines luxe materials and sets the tone for a classic indoor/outdoor modernist feel.

Elevated ceilings and clerestory windows allow for an abundance of light throughout the residence. Wide plank flooring is highlighted by sumptuous white oak in the living room.

The custom milled interior paneling and cabinetry is crafted of exquisitely grained Machiche wood, as are the exterior fencing, decking and siding. Dark hematite and soft grey honed basaltina stone showcase the entry and the living room fireplace.

Tile treatments include Pico Italian porcelain, Bisazza wall mosaics and Ann Sacks pool tile. Both kitchens and all bath cabinets and hardware are by Boffi.

The Miele kitchen features a wine refrigerator and built-in espresso machine, while the master bath is highlighted by freestanding Agape Spoon tub.

The attention to detail extends to the landscape designed by Kathleen Ferguson. A cantilevered floating guest house and terrace surround an infinity pool to create a private courtyard experience.

Share your comments about this Collection 0 Comments

You must be logged in to comment. Please Log in or Register.