Want to know more?

Contact us

This Californian home by MGS Architecture has a decidedly Japanese influence throughout

advertisment

With a decidedly Japanese influenced aesthetic, this residence achieves a warm, livable contemporary design idiom.

Access to the home is via an ascending walk which enters a private garden. A meditation rock garden open to the outside lies beyond the front entrance.

The floor plan is both delineated yet open. An office/guest suite overlooks the drive. A secondary bedroom and bath are located in a private side hall.

A formal living room connects to the family/kitchen grand salle through an open display case. Ceilings in the family area increase to 17 feet.

A library mezzanine overtops the kitchen. A flight of steps leads to the private master suite.

The client owns a collection of modern furnishings and art which achieve their perfect expression in the open design.

Share your comments about this Collection 0 Comments

You must be logged in to comment. Please Log in or Register.